Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 22 de març del 2010

avui han començat a vallar tota la riera per treure les lloses de les voreres, ja no tindre més aquestes lloses que tants cops he vist davant de casa, que em coneixia de seure a l'escaló i mirar-les, de caure-hi tants i tants cops.  ja us posaré quan la tingui una foto de la floreta que feia un dels fossils de davant de casa.
no se quant temps estarem amb la riera aixecada i sense lloses per caminar, no se si les de davant de casa seran salvades o sacrificades.... potser si alguna se'n salva serà curiós buscar-la i identificar-la després. les pedres que tots creiem que son inertes tenen molta vida i es belluguen ara estan ja inquietes des de fa dies perquè saben que es mouran totes. uf quin festival de pedres en dansa! i els milions de fòssils que hi ha a la riera aniran a ocupar altres llocs i espais, potser una altra vorera, potser un fragment minúscul d'empedrat d'un carrer o d'una paret o un pati o... qui sap on aniran els fòssils?

1 comentari:

maiona ha dit...

No sabia això de les lloses. A casa els meus pares tenim un trosset de l'antiga riera. Encara que és una pedrota tros de ciment, li tenim molta estima.
Guarda'm un trosset de les lloses.....