Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 13 de gener de 2010

mandarina

1.agafa una mandarina clementina, de pell gruixuda i que al tacte sembla buida de dins.
2 perfila amb compte un cercle al cul de la mandarina i treu-lo com si fos una tapa.
3. si ho has fet be, a dins tens la mandarina sencera amb els grills, els has de treure amb compte. passant el dit pel costat de la paret com si desmotllesis un flam pero grill a grill no tots a l'hora que ho arrencaries tot.
4. al mig de la mandarina t'hi ha de quedar un nervi llarg i blanc ens fara de ble. quan treiem els grills s'ha de vigilar de no trencar aquest ble,
5 posar-hi oli d'oliva o de girasol, el que facis servir... xopant la metxa i una mica les parets de la mandarina a més oli més estona durarà la cosa
6 a la tapa que hem tret al principi  li fem un forat rodo al mig i decorem retallant rodonetes estrelletes etc...
7 encenem i tapem