Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 30 d’abril del 2009

acabo de rematar l'abril amb uns pesols de l'hispania.
i es que al mercat municipal, l'ultim divendres de cada mes fan cuina de mercat, l'ultim dia va ser en danes que feia uns bunyols de quaresma que estaven bonísssims!!!! oooh espectacular i avui. hi havia la conxita i la paquita de l'hispania que ens donaven pesols amb sipia!!! oooh bo bo de debó!. i que bonic acabar el més amb platillos de cuina. sobretot perque has d'anar a fer cua amb els tiquets de la plaça i ala meva familia els hi fa vergonya , i a mi no!! doncs dos plats de cada! i tants com caiguin!! i amb copeta de cava. jejeje si cada dia a la botiga em prengues dos copetes de cava, aniria més contenta a treballar!!!

de fet ak post el volia fer, peruqe ha estat un abril amb moltes cosetes, un abril que es mereix una cronica fotografia nomes per ell, he fet una mona de xocolata per l'enki espectacular, he pintat el capçal del llit per fi!!. he fet pa, he fet moneders de paper, m'he tret el carnet de conduir!!!, i moltes coses més

1 comentari:

mariona ha dit...

carai, quina sort! que bé que acabes el mes, menjant tot això. aviat podràs menjar espinacs menorquins del nostre hort... que no estan gens malament. ja t'esperen.... i la màquina de cosir també, jeje.