Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 25 d’agost del 2008

fair festival.


El dissabte vaig anar a una botiga de comerç just al barri de gracia, que es diu Olokuti la botiga era molt interessant perquè varis artistes hi venen els seus productes sense intermediaris, i em va semblar una molt bona opció a les meves creacions varies!!.
L'olokuti te al fons de la botiga un jardinet preciós amb el terra ple de picons i arbres i heura a les parets, on s'hi esta molt bé prenent un té en unes cadiretes metàl·liques i unes tauletes de trencadís modernista. El lloc és idilic, però si a més a més hi ha d'acompanyament música en directe, d'aquella tranquil·la i calmada que et transporta als teus espais interiors, a traves de la poesia com aconsegueix sempre en didac, es ja el paradís.
Tot un luxe poder gaudir de la poesia musicada en directe i sentir com l'esperit es calma i el silenci interior s'expandeix en tot el jardinet, fins i tot l'alex que es una anima inquieta i intranquil·la de mena es va relaxar i transportar per la musica i el lloc...

Son petits moments de la vida que t'alegren i donen sentit a l'exitència, perquè queden en el record com a moments dolços....

1 comentari:

Dídac Rocher ha dit...

Quin gran honor aquestes paraules i també el teu interés pel que faig. Ja saps que la teva presència al jardí de l'Olokuti va ser una sorpresa molt grata, sempre és millor quan tens una cara amiga a prop que et recolzi, t'ajuda a dur-ho tot amb més gràcia.

Una abraçada i fins aviat!

Dídac